|

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салони– Империјал 1, четврток, 8 октомври 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Забедин Мемиши.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салони– Империјал 1, четврток, 8 октомври 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Забедин Мемиши.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салони– Империјал 1, четврток, 8 октомври 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Забедин Мемиши.

Similar Posts