|

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, четврток, 26 ноември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Сафет Спахиу.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, четврток, 26 ноември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Сафет Спахиу.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, четврток, 26 ноември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Сафет Спахиу.

Similar Posts