|

Во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 17 мај 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики Homage од Константин Мазев – Коце ( 1956 -1990 ).

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 17 мај 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики Homage од Константин Мазев – Коце ( 1956 -1990 ).

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 17 мај 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики Homage од Константин Мазев – Коце ( 1956 -1990 ).

Similar Posts