|

Владимир Илиевски Промоција На Книгата

Културно-Информативен Центар – Скопје,организира промоција на книгата раскази „Пената на црниот бран“, од Владимир Илиевски, издавач: Македоника литера, на ден 7.11.2018г. – Салон 19:19, почеток во 19:19 часот.
Книгата ќе ја промовира, проф.др.Александар Прокопиев,извадоци од текст ќе чита,Љупчо Тодоровски -Упа,артист.

Similar Posts