|

Ве поканува на концерт на Шеки Хоџа & Пријатели

Почитувани, Културно Информативен Центар – Скопје, ве поканува на концерт на Шеки Хоџа & Пријатели: Шеки Хоџа – бас гитара, Дритон Бејтулаху – соло гитара, Енес Беу – тапани и Дукаѓин Мухаџери – тенор сакс и групата XXL – Band, со вокалистката Елита Зибери. Концертот е во склоп на циклусот “Доаѓаме….“. Концертот ќе се одржи на 27 јули 2016, во 21 часот, на платото пред Штуловиот Универзитет, во Скопската Стара Чаршија.

Почитувани,
Културно Информативен Центар – Скопје, ве поканува на концерт на Шеки Хоџа & Пријатели: Шеки Хоџа – бас гитара, Дритон Бејтулаху – соло гитара, Енес Беу – тапани и Дукаѓин Мухаџери – тенор сакс и групата XXL – Band, со вокалистката Елита Зибери.
Концертот е во склоп на циклусот “Доаѓаме….“.
Концертот ќе се одржи на 27 јули 2016, во 21 часот, на платото пред Штуловиот Универзитет, во Скопската Стара Чаршија.

Similar Posts