|

“Вечер со пиано“

Културно-Информативен Центар – Скопје ве поканува на промоција на новото пијано, со концерт “Вечер со пиано“. од страна на пиајанисти : Дино Имери, Шкелзен Бафтиари, Арда Мустафаоглу и Нита Груби.
Концертот ќе се одржи на 22.05.2018г. – Салон 19:19, почеток во 21:00 часот

Similar Posts