“Весели вагони за четири сезони” од Ели Маказлиева

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгата “Весели вагони за четири сезони” од Ели Маказлиева , на ден,17.06.2020г. во паркот пред КИЦ-Скопје, (на отворено) , со дистанца меѓу посетителите и заштитни маски на посетителите , учесниците и организаторите ,почеток во 12:00 часот.
Книгата ќе ја промовираат,Кристина Николовска и Ели Маказлиева,модератор Марија Богоеска.
Настанот ќе оди LIVE STREAM, на фб страната на КИЦ-Скопје.

Почитувани, Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгата “Весели вагони…

Posted by Kic Qik on Tuesday, June 9, 2020

Поврзани написи