“Бура од емоции”од Симона Николова

Почитувани,

Културно-Информативен Центар – Скопје, иорганизира промоција на книгата „Бура од емоции”од Симона Николова , на ден,9.07.2020г. Бифе Тафталиџе, во18:00часот.Промотор на книгата ќе биде Татјана Гогоска,извадоци од книгата ќе чита Саша Шотаровски.Настанот ќе оди LIVE STREAM, на фб страната на КИЦ-Скопје.

Similar Posts