|

Бобан Рајчиноски Kонцерт

Културно-Информативен Центар – Скопје ве поканува на Kонцерт – Бобан Рајчиноски – тенор и Милан Јанкулоски – пијано. Концертот ќе се оддржи на 14.12.2018,со почеток во 20:00 часот,во салон 19:19.

Similar Posts