“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e Gurit).
Performanca muzikore:Shkelzen Baftijari piano, Arben Tairi violinë,Dilek Redzep piano,Ilina Mitrevska, këngëtare solo.
Performanca e artit:Nevzat Bejtuli Kica piktor Dejan Ivanov Margush piktor.

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e…

Posted by Kic Qik on Monday, September 14, 2020

Поврзани написи