АРТ ТАЈМ “Есенски звуци,

Концерт и ликовна перформанса на АРТ ТАЈМ “Есенски звуци, бојата на звукот”, во 20:00 часот, Плоштад Филип Втори кај Камениот мост.
Шкељзен Бафтијари , пијано, Арбен Таири виолина, Дилек Реџеп пијано,Илина Митревска, соло пејачка.
Ликовен перформанс Невзат Бејтули Кица ликовен уметник и Дејан Иванов Маргуш, ликовен уметник.

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e…

Posted by Kic Qik on Monday, September 14, 2020

Поврзани написи