Ana Ivanovska , Shkup dhe piktura nga Irene Tamanjone

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën nga CreArt, Instalacion i artistes Ana Ivanovska , Shkup dhe piktura nga Irene Tamanjone, Itali.

Ekspozita do të hapet me 12 nëntor dhe do të zgjasë deri me 18 nëntor 2020 me fillim në orën 19:00.Kurator i projektit është Kiril Penushliski.

Organizuar nga Qyteti i Shkupit, CreArt, qendron dhe pikturon një muaj, 15 tetor – 15 nëntor 2020 në Qendrën Informative Kulturore – Shkup me artistët Ana Ivanovska (Shkup) dhe Irene Tamangone (Gjenova).

Më 12 nëntor 2020 ekspozita e tyre përmbyllëse do të hapet në orën 19:00.

Me respekt,

QIK – Shkup

Поврзани написи