К у л т у р н о
И н ф о р м а т и в е н
Ц е н т а р - С к о п ј е
Q e n d r a
I n f o r m a t i v e
K u l t u r o r e - S h k u p
  • sq
    • mk

Ngjarje

17 Oct 2019
“Maqedonia nga Antika deri te koha jonë”Jusuf Buxhovi
17 Oct 2019
19:19
KIC-QIK
27 Sep 2019
Promovimin e librit “Drama të reja” nga Tomislav Osmanli
27 Sep 2019
19:19
KIC-QIK
20 Nov 2019
promovimin e librit “IMAZHET E NATËS”, nga Kreshnik Sopaj
20 Nov 2019
20 Nov 2019
Biljana Kamçeva, sopran/flautë, Ana Gaceva, piano
20 Nov 2019
3 Jul 2019
Merita Halili dhe Raif Hyseni me Ansamblin Montclair University,SHBA-“KASTRIOTËT”.
3 Jul 2019
21:00
Carshija e vjeter
20 Nov 2019
Promovimi i librit Caged – Novelë për dashuri”, nga Vullnet Muharemi
20 Nov 2019
19:19
KIC-QIK
20 Nov 2019
“SHKUPI LEXON”,
20 Nov 2019
28 May 2019
“Grafika – gjuhë e përbashkët”
28 May 2019
20:00
KIC-QIK
20 Nov 2019
“Bekim Fehmiu – Odiseu i Kosovës”
20 Nov 2019
9 May 2019
45 VJET krijimtari Stevan Cigaridov
9 May 2019
20:00
KIC-QIK
23 Apr 2019
“Qeveria 2029”
23 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
20 Nov 2019
“Në një frymë” nga Hristo Petresk
20 Nov 2019
14 Feb 2019
Ekspozita Ndërkombëtare e Ballkanit”URA”
14 Feb 2019
20:00
KIC-QIK
20 Nov 2019
поетската вечер Licentia poetica
20 Nov 2019
20 Nov 2019
“LOT”, len “GJURMË SENTIMENTALE TË NJË KOHE”, nga Marija Jançevska
20 Nov 2019
20 Nov 2019
“Ndjenjë dhe zgjuarësi” dhe “Përshpëritja e së vërtetës” nga prof. Lenka Poposka
20 Nov 2019
6 Nov 2018
Zhaklina Muçeva Promovim i Librit
6 Nov 2018
12:00
KIC
20 Nov 2019
”Marika dhe frika” nga Emilia Slavkovska,
20 Nov 2019
20 Nov 2019
promovimi “ENCIKLOPEDIA E ILUSTRUAR MAQEDONASE PËR FËMIJË”
20 Nov 2019
16 Sep 2018
“Sinqeriteti mistik”
16 Sep 2018
20:00
KIC-QIK
20 Nov 2019
Aktiviteti Final të Promovimit të përmbledhjes së krijimeve poetike për fëmijët “Poezitë 2018”.
20 Nov 2019
20 Nov 2019
“Muri para pafundësisë”nga Millovan Stefanovski
20 Nov 2019
20 Nov 2019
“Duke qëndruar në buzë”,nga Filip Kletnikov
20 Nov 2019
20 Nov 2019
TË RRITEMI SË BASHKU, nga Filip Dimovski
20 Nov 2019