К у л т у р н о
И н ф о р м а т и в е н
Ц е н т а р - С к о п ј е
Q e n d r a
I n f o r m a t i v e
K u l t u r o r e - S h k u p
  • mk
    • sq

Настани

24 Jun 2019
СКОПЈЕ ЧИТА
24 Jun 2019
24 Jun 2019
Caged – Новела за љубов” од Вулнет Мухареми
24 Jun 2019
3 Jun 2019
ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА ЛИТЕРАТУРНОТО ТВОРЕШТВО НА АМЕРИКАНСКИОТ ПОЕТ ЏОРЏ ВАЛАС
3 Jun 2019
18:00
KIC-QIK
28 May 2019
„Графиката: Заеднички јазик “
28 May 2019
20:00
KIC-QIK
21 May 2019
„Патување по сон “, графики и цртежи од Авни Џ. Бехлули.
21 May 2019
20:00
KIC-QIK
20 May 2019
Рона Нишлиу Квартет, “МИНДИЛ“
20 May 2019
21:00
Македонската филхармонија
16 May 2019
”Книга за Анте”од Кристина Николовска
16 May 2019
19:19
KIC-QIK
9 May 2019
45 ГОДИНИ ТВОРЕШТВО од ликовниот уметник СТЕВАН ЦИГАРИДОВ.
9 May 2019
20:00
KIC-QIK
9 May 2019
ЛИТЕРАТУРНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА “ДОНЕСИ КНИГА –ЗЕМИ СИ КНИГА”
9 May 2019
20:00
KIC-QIK
10 May 2019
Концерт “TRIO VIVO”
10 May 2019
20:00
KIC-QIK
7 May 2019
Изложба на слики насловена „ ПТИЦИ
7 May 2019
20:00
KIC-QIK
10 May 2019
КОНКУРС ЗА ВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ
10 May 2019
20:00
KIC-QIK
24 Apr 2019
„ЕМИГРАНТ“
24 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
23 Apr 2019
КОНКУРС-“СКОПЈЕ ЧИТА”
23 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
16 Apr 2019
КУЛА ВАВИЛОНСКА
16 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
3 Apr 2018
“Вечер со пиано“
3 Apr 2018
20:00
KIC-QIK
10 Apr 2019
Свечено доделување на Роман на годината за 2018 за Андова-Шопова во КИЦ
10 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
11 Apr 2019
ОБРАЗОВАНИЕ ?! АБЕ АЈДЕ !
11 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
10 Apr 2019
Промоција на книгата „ЗДИВ“ ,издавач:ФЕНИКС и изложба на слики од Христо Петрески
10 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
9 Apr 2019
“ГИМНАЗИЈАДА“ – средба на таленти, 09.04-03.05.2019г.
9 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
3 Apr 2019
Изложбa: „ 100 ГОДИНИ ПОТОА“, скулптури и слики од ЗЛАТКО БОЈКОВСКИ
3 Apr 2019
20:00
KIC-QIK
30 Mar 2019
4 Мегународен фестивал “ПОЛИХУМНИА”
30 Mar 2019
20:00
KIC-QIK
29 Mar 2019
ДЕН НА ПИАНОТО Скопје 2019
29 Mar 2019
20:00
KIC-QIK
21 Mar 2019
промоција на книгaта„Златниот коњ – руски народни сказни“
21 Mar 2019
4 Mar 2019
Промоција на книгите
4 Mar 2019
20:00
KIC-QIK