Në shënim te Vitit mbarëkombëtar të Skenderbeut, me 3 dhjetor 2018, ne ora 14:00,në Qendrën Informative Kulturore – Shkup do të promovohet librit “SKËNDERBEU” nga autori , Akademik Branisllav Sinadinovski, alias Gjergj Pranga.
Ju ftojme qe me pranine tuaj ta shenojme kete Jubile dhe ta nderojme autorin.