К у л т у р н о
И н ф о р м а т и в е н
Ц е н т а р - С к о п ј е
Q e n d r a
I n f o r m a t i v e
K u l t u r o r e - S h k u p
  • sq
    • mk
kic-logo-gif
Ngjarjet e fundit
20 Feb 2020
Qendra
Informative
Kulturore-Shkup
Krijim i përditshëm, i vazhdueshëm, i vlerave kulturore, konsumues, “të varur” nga vlerat e krijuara, promovim dhe afirmim i kulturës dhe artit të Maqedonisë në Evropë e në botë.
Qendra
Informative
Kulturore-Shkup
Qendra
Informative
Kulturore-Shkup
Krijim i përditshëm, i vazhdueshëm, i vlerave kulturore, konsumues, “të varur” nga vlerat e krijuara, promovim dhe afirmim i kulturës dhe artit të Maqedonisë në Evropë e në botë.
20 Feb 2020
EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP
20 Feb 2020
17 Oct 2019
“Maqedonia nga Antika deri te koha jonë”Jusuf Buxhovi
17 Oct 2019
19:19
KIC-QIK
20 Feb 2020
promovimin e librit “IMAZHET E NATËS”, nga Kreshnik Sopaj
20 Feb 2020
20 Feb 2020
Biljana Kamçeva, sopran/flautë, Ana Gaceva, piano
20 Feb 2020
3 Jul 2019
Merita Halili dhe Raif Hyseni me Ansamblin Montclair University,SHBA-“KASTRIOTËT”.
3 Jul 2019
21:00
Carshija e vjeter

+389 023 115 679
info@kic.mk
Filip Vtori Makedonski b.b. (Mosha Pijade), Shkupë 1000
©Copyright QIK Shkup 2018