Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 20 ноември 2018 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба – инсталација „Woman’ s hat 1951 … “од ликовниот уметник ТЕУТА Х. ИМЕРИ..