Културен Информативен Центар – Скопје, ги поканува сите LIVE изведувачи,музички групи,пејачи со најнови проекти (нови албуми) да се пријават на конкурсот за фестивалот “ZLATNI PESNI”.
Конкурсот ќе трае до 04 фебруари 2019 година.

 

КИЦ – Скопје
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com