КОНКУРС

Традиционалната културна манифестација, која се одвива во рамките на проектот “Звуците на Чаршијата”, што ќе се одржи во септември 2019 година.
Конкурс: Традиционалната културна манифестација, која се одвива во рамките на проектот “Звуците на Чаршијата”, што ќе се одржи во септември 2019 година.
Проектот е забавна дестинација за квалитет, која има за цел, преку презентација на традиционалната и мултикултурна, исполнет со: театар, концерти, танц и музички настани од македонија и соседните земји …
Овој настан создава продуктивна и весела атмосфера, каде граѓаните на Скопје и повремените туристи, ќе уживате во различни културни презентации.
Ако сакате да бидете дел од настанот “Звуците на Чаршијата”, со идеи и вашите проекти можете да аплицирате на
kic.muzickisektor@gmail.com
info@kic.mk
ПРОЕКТ – “Звуците на Чаршијата”,

Податоци за уметникот:

Име и презиме на уметникот:
Артистичката група:
Организација:
институција:
ДРЖАВАТА:
АДРЕСИ:
Тел / Факс:
Е-пошта / веб-сајт:
Податоци:
Категорија (Ве молиме, одберете еден)
Визуелни и применети уметности
музика
– Џез / Современа
– Поп / Рок
– Класична
– Староградска музика
– Електронската / диџеј
Јавна уметност и урбани точки
– Балет / Современ танци
– Куклен театар
– Мјузикал
– Играорно друштво на танчери
– Други
Краток опис на уметнички дела:

Листа на неопходната техничка опрема и локации (изложбен простор …)

Број на учесници:
Датум на пристигнување: (за учесници од странство)
Враќање: датум (за учесници од странство)