Културен Информативен Центар – Скопје, ги поканува сите LIVE изведувачи,музички групи,пејачи со најнови проекти (нови албуми) да се пријават на конкурсот за фестивалот “ДОАГАМЕ”.

Средствата за овој проект се обезбедени од Град Скопје.Изборот на автори ќе го изврши комисија формирана од КИЦ и Град Скопје.
Конкурсот ќе трае до 30 април 2019 година.
КИЦ – Скопје
Пишете ни на e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com со назнака “ДОАГАМЕ”,испратете ни куса биографија, (линк до инстаграм профили, фб страници или интернет страници на кои се претставени вашите дела).

Право на учество на конкурсот имаат сите заинтересирани